Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – În prima zi a acestei săptămâni, lucrătorii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei staţiunii de pe Cerna, împreună cu lucrători din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală au organizat o acţiune pe linia depistării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale referitoare la viteza de deplasare a autovehiculelor şi a depăşirilor.

În urma activităţilor desfăşurate cu aparatele de supraveghere video au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, din care 26 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare şi una pentru o altă abatere. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale se ridică la suma de 6.320 de lei.

Un bărbat în vârstă de 43 ani, domiciliat în judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism raza localităţii Mehadia, din direcţia Caransebeş către Orşova, a efectuat o depăşire neregulamentară a autoturismului care circula în faţa sa, încălcând marcajul longitudinal continuu care separa sensurile de mers. În momentul efectuării depăşirii a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 78 km/h în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 30 zile.

Adaugă comentariu