Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, au constatat o infracţiune şi au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 2.500 lei.

Duminică, 7 aprilie, în jurul orei 19.00, dispeceratul inspectoratului a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ameninţă cu acte de violenţă o altă persoană. Grupa de intervenţie s-a deplasat la faţa locului unde a constatat că două persoane se ceartă pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. S-a stabilit că C.M., în vârstă de 39 ani, avea asupra sa un topor cu care o ameninţa pe N.V.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauză actele de constatare, fiind susceptibil de comiterea infracţiuni de „ameninţare“. Actele au fost predate I.P.J. Caraş-Severin. Efective din cadrul Detaşamentul 3 Jandarmi Caransebeş, au fost angrenaţi în activităţile de salvare, ce s-au desfăşurat pe raza municipiulu de pe Timiş şi Sebeş.

În urma hotărârii luate de prefectul judeţului Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, 12 jandarmi au participat la acţiunile specifice de înlăturare a apei provenite în urma ploilor, în zona str. A.I. Cuza din Caransebeş.

FR