Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – 82 de polițiștii rutieri au acționat intensiv, în weekend, pe sectoarele de drum şi în intervalele orare cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere. Au fost aplicate peste 350 de sancțiuni la regimul rutier, în valoare de aproape 90.000 lei, din care peste două treimi pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, un număr de 14 permise de conducere au fost reținute în vederea suspendării.

În total au fost constatate un număr de 12 infracțiuni la regimul circulației rutiere, din care patru de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Dintre faptele notabile, oamenii legii amintesc un caransebeşean de 56 de ani, tras pe dreapta pe strada Ardealului din municipiu, prilej cu care s-a constatat că circula cu un autoturism pentru care expirase autorizaţia provizorie şi, în plus, cel de la volan nu avea permis.

Sâmbătă, un accident s-a produs în satul 23 August, aparţinător de comuna Zăvoi. Oamenii legii au stabilit că protagonistul este un adolescent de 14 ani, care conducea un ATV neînmatriculat sau înregistrat, care tracta o remorcă artizanală. Tânărul a pierdut controlul direcţiei de deplasare, iar remorca s-a desprins, intrând pe contrasens, unde a lovit maşina unei femei de 22 de ani, care circula regulamentar.

Iar duminică, 16 septembrie, la ora 19.00, poliţiştii reşiţeni au instituit un filtru pe strada Minda, oprind astfel un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 39 de ani din Ohaba Mîtnic. Maşina fusese de fapt furată cu o zi înainte, de pe Bulevardul Republicii din municipiu, iar oamenii legii au putut afla, pe lângă faptul că şoferul era autorul furtului, că nici măcar n-avea permis de conducere

Adaugă comentariu