Caraş-Severin, Romania

ARAD – Arădeanul Adrian Buleu, suspectat că a ucis un cunoscut om de afaceri, a cerut să fie judecat de Tribunalul Caraş-Severin.

Dosarul în care Adrian Buleu este judecat pentru omor a fost înregistrat la Tribunalul Caraş-Severin în data de 4 noiembrie şi va avea primul termen pe 21 noiembrie, la ora 09.

Procesul lui Buleu nu va fi reluat de la început deoarece s-au menţinut toate dispoziţiile luate în cadrul acestui proces de către Tribunalul Arad până în data de 24 octombrie inclusiv. Acest lucru înseamnă că nu vor fi audiaţi din nou martorii care au depus mărturie în faţa judecătorilor Tribunalului Arad, ci va continua cu mărturiile următorilor de pe listă. Astfel, la primul termen de la Caraş-Severin, procesul va începe cu audierea celor doi foşti angajaţi ai lui Buleu, cei care au declarat că inculpatul i-a pus să spele podeaua restaurantului Riviera, pe care erau, conform spuselor celor doi, pete ce aduceau a sânge.

Adrian Buleu a cerut strămutarea procesului în care este judecat pentru că l-ar fi omorât pe Abel Apostol, din cauza mediatizării excesive a cazului. În vară, cazul a zguduit Aradul. După câteva luni în care cunoscutul om de afaceri arădean Abel Apostol a fost dat dispărut, după căutări ample cadavrul său a fost descoperit în apele Mureşului. Magistraţii cărăşeni nu au o misiune deloc uşoară, iar familia victimei susţine că are încredere în instanţa cărăşeană.

Ioana Costaş

Adaugă comentariu