Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Vineri, în jurul orei 14, pe DJ 608A, în afara localității Borlova, s-a produs un accident de circulație soldat cu 3 victime. Iar câteva ore mai devreme, aproape de Anina, un șofer a plonjat cu mașina într-o râpă!

Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 36 de ani din Turnu Ruieni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, s-a jucat de-a şoferul, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mers pe contrasens şi de acolo a ajuns într-un șanț de scurgere a apelor pluviale. Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, două femei și un bărbat, pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Persoana care a condus auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Și tot vineri, dar mai de dimineață, de data aceasta pe drumul dintre Reşiţa şi Anina, un şofer nu a nimerit curbele şi a plonjat într-o prăpastie. Din fericire, accidentul nu a avut urmări grave.

L.A.

FOTO: Tractăm Orice

Adaugă comentariu