Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a XIX-a a Diviziei A, Universitatea Reşiţa a învins pe CSM Sf. Gheorghe, scor 22-20.Întâlnirea cu CSM Sfântu Gheorghe a adus pentru echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa a treia victorie din actualul sezon al Diviziei A.

Elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu au obţinut o victorie importantă, cu 22-20 (10-8), în urma unui joc bun, controlat de la un capăt la altul. Tinerele handbaliste de la Universitatea Reşiţa s-au putut bucura de un nou succes în campionat, care i-a îndepărtat definitiv de ultima poziţie a clasamentului.

Universitatea Reşiţa are opt puncte acumulate în clasament, o zestre mulţumitoare dacă ne gândim că echipa din municipiul de pe Bârzava este alcătuită numai din junioare şi activează într-o întrecere de senioare.

„Ne aşteptam să avem un meci dificil, am întâlnit echipa CSM Sfântu Gheorghe, alcătuită în totalitate din senioare, a spus antrenorul Cristian Busuioc. Am întâmpinat şi unele probleme de lot înaintea acestei etape. Am avut două sportive accidentate, care nu au evoluat astăzi (sâmbătă, 21 aprilie – n.r.), este vorba despre Gianina Iung şi Beatrice Kovari. Am reuşit şi într-o formulă de junioare II să facem un meci bun per ansamblu şi să obţinem a treia victorie în campionat. Ne bucură faptul că deşi am pornit fără nicio şansă, în tur obţinând doar un punct, în retur s-a văzut un progres al echipei, am reuşit să obţinem trei victorii şi un rezultat de egalitate. În acest moment am reuşit să scăpăm şi de ultima poziţie din clasament. Suntem pe un drum ascendent, fetele au crescut şi cu foarte multă muncă, răbdare, putem construi în jurul acestor fete o echipă competitivă, cu care să putem emite pretenţii“.

Universitatea Reşiţa: Codruţa Buda, Andra Ioţa, Alexandra Popescu – Alexandra Dinu (7 goluri), Adriana Voina (5), Alina Cristea (5), Rebecca Pecoli (2), Claudia Sîngiorzan (1), Iasmina Roşian (1), Mădălina Dragoş (1), Claudia Stanciuc, Andreea Câmpean, Laura Dumitrescu, Lavinia Grozuţa.