Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii s-au impus sâmbătă, 8 aprilie, cu scorul de 4-0 în fața echipei Millenium Giarmata, după o partidă în care reșițenii au dominat jocul de la început și până la final. Acest meci a contat pentru etapa a XIX-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a.

Elevii lui Leontin Doană au început bine partida având ocazii încă din primele minute la poarta adversă, dar golul a venit abia în minutul 27 când Alin Liuba a centrat perfect de pe partea dreaptă pentru Souleymane Keita care a înscris cu o lovitură de cap pentru scorul de 1-0. Peste doar șapte minute, același Alin Liuba a centrat, iar Milorad Banac a înscris pentru 2-0 în favoarea Reșiței. Scorul primei părți a jocului a fost stabilit de Roberto Muselin care a marcat cu un șut frumos din afara careului în minutul 43 pentru 3-0.

Partea a doua a meciului a fost mai săracă în ocazii, iar spre sfârșitul jocului, în minutul 84, rezerva Flavius Costescu a marcat printr-un șut de la zece metri ultimul gol al disputei, stabilind scorul final de 4-0 pentru CSM Reșița. La acest meci, antrenorul Leontin Doană l-a introdus în teren pe Robert Covăsală, care a revenit pe teren după o pauză de cinci luni din pricina unei accidentări la genunchi. De asemenea, juniorul Denis Dincă a intrat în teren, iar din spusele antrenorului Doană, mai mulți juniori vor avea șansa să evolueze pentru echipa mare dacă scorul va fi unul favorabil. Următorul meci pentru CSM Reșița va fi sâmbătă, 15 aprilie, pe teren propriu, când va întâlni UTA Bătrâna Doamnă II.

CSM Reșița: Zimmermann, Banac, Bloju, Breșneni, Himcinschi, Keita, Liuba, Muselin, Opriș, Poiană, Szijj. Au mai intrat în teren Costescu, Covăsală, Beloescu și Dincă.