Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La începutul acestei luni, mai precis în data de 5 august a.c., noua grupare din Valea Domanului a îmbrăcat o haină nouă. După mai multe demersuri, Primăria Reşiţa şi Consiliul Local au pecetluit relaţiile de colaborare cu omul de afaceri vâlcean Cătălin Rufă, în perspectiva revenirii fotbalului reşiţean în Liga a II-a de fotbal, în primă fază.

Astfel, Alexandru Pelici, fost jucător şi antrenor în Valea Domanului, a condus primul antrenament, la care au participat majoritatea dintre elevii lui, care au evoluat la clubul din Rm. Vâcea şi câţiva dintre fotbaliştii de la A.C.F.M. Reşiţa.

În plus, reamintim, în noua strategie a fost cuprinsă şi colaborarea cu Gloria Reşiţa, reprezentată de Pavel Aghescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului.

„Este vorba despre o colaborare perfectă, cu transparenţă, şi cred că toţi tindem spre performanţă, preciza atunci primarul Mihai Stepanescu. Pentru binele Reşiţei, al fotbalului, pentru binele copiilor care iubesc fotbalul. Am mai decis ca echipa Gloria să preia locul din Liga a III-a şi, timp de un an, şi denumirea de A.F.C.M. Reşiţa, urmând să beneficieze şi de o parte dintre jucători”. În completarea declaraţiei edilului Reşiţei, Cătălin Rufă şi-a manifestat speranţa că noua echipă va fi acceptată şi va fi susţinută de reşiţeni şi de iubitorii fotbalului din Caraş-Severin.

Ei bine, în trei săptămâni, s-au rezolvat mai toate problemele de ordin organizatoric, astfel că CSM Metalul Reşiţa aşteaptă cu nerăbdare startul în ediţia 2013/2014 a Ligii a II-a de fotbal. Dar, ca totul să confirme bunele intenţii ale tuturor celor implicaţi, a fost constituită şi formaţia a doua a C.S.M. Metalul Reşiţa, ce va evolua în Liga a IV-a Caraş-Severin. O mişcare lăudabilă, pentru a se mări baza de selecţie, de a li se asigura jucătorilor continuitate în activitate, cu şansa de fi promovaţi în Liga a II-a.

CSM Metalul Reşiţa II este echipa satelit, astfel că jucătorii care nu vor juca în meciurile echipei întâi, să evolueze în Liga a IV-a”, ne-a precizat Carol Gurgu, preşedintele C.S.M. Şcolar Reşiţa, cu atribuţii din partea Consiliului Local, la prima echipă.

Marius Moraru

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    CSM sau CS? Folosirea juniorilor A si B in campionatul judetean este cea mai mare greseala cu efecte catastrofale pe termen scurt si lung!.

Adaugă comentariu