Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa efectuează de la începutul acestei săptămâni un stagiu de pregătire centralizată în staţiunea Băile Herculane.

Antrenorii Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu au la dispoziţie un lot de 23 de handbaliste, majoritatea junioare. La echipa reşiţeană a revenit interul Laura Roiban, după un sezon în care a evoluat sub formă de împrumut la CSU Neptun Constanţa.

Antrenamentele handbalistelor de la Universitatea Reşiţa au loc zilnic, fie pe stadionul din staţiunea de pe Valea Cernei, fie pe Platoul Coronini, ori în sala de forţă.

„Este un lot numeros, în mare parte sunt aceleaşi sportive foarte tinere, junioarele cu care am participat şi anul trecut la Campionatul Naţional Divizia A şi în Campionatul Naţional de Junioare II. Sunt şi ceva noutăţi, începând de anul viitor vom avea două studente în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, ambele din Piteşti. Continuăm acelaşi proiect cu jucătoare foarte tinere, care să se altăture celor pe care le-am avut până acum şi sperăm ca într-un timp cât mai scurt să reuşim să formăm un lot omogen, cu care să putem obţine rezultate atât la Divizia A, cât şi în cadrul Campionatului Naţional de Juniori“, a spus antrenorul Cristian Busuioc.

Echipa reşiţeană a fost înscrisă în Divizia A, iar oficialii de la Universitatea Reşiţa aşteaptă un regulament foarte clar de desfăşurare a competiţiei la această categorie. Cantonamentul de la Băile Herculane va dura până pe 2 august.

Adaugă comentariu