Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a 15–a a Diviziei A feminine de handbal, Universitatea Reşiţa va întâlni sâmbătă, 25 februarie, de la ora 11.00, formaţia CS Universitar „Constantin Brâncuşi“ Tg. Jiu.

Un adversar de pe podiumul clasamentului, care are şanse reale de promovare în Liga Naţională. În schimb, Universitatea Reşiţa, alcătuită în acest sezon numai din junioare, participă în competiţie pentru experienţă, iar rezultatele se văd în Campionatul Naţional al Junioarelor II, Seria H, unde reşiţencele sunt pe primul loc.

Elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu nu au câştigat încă nici un meci la nivelul Diviziei A, însă jocul echipei reşiţene este unul în creştere. Universitatea Reşiţa ocupă momentan ultimul loc în clasament, cu un singur punct, obţinut pe teren propriu, în turul campionatului, cu Universitatea Timişoara.

În returul actualei ediţii de campionat, meciul cu echipa din Târgu Jiu este al treilea pe teren propriu, după cele cu Chimia Râmnicu Vâlcea şi CS Timişoara.

Reşiţencele au mai avut şi o deplasare la Slatina, etapa trecută. Iar la sfârşitul acestei săptămâni se pregătesc să înfrunte o altă echipă de podiumul Diviziei A. Echipa CS Universitar „Constantin Brâncuşi“ Tg. Jiu ocupă locul al treilea al clasamentului, cu 20 de puncte, la fel ca şi ocupanta poziţiei secunde, CS Timişoara. Pe primul loc, cu doar un punct în plus, se află CSS Caracal.

Adaugă comentariu