Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aseară, pe B-dul Muncii din municipiul Reșița a avut loc un accident rutier cu urmări deosebit de grave.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Caraș-Severin, un tânăr de 17 ani, din Reșița, care conducea un motociclu în zona de aprovizionare a unui supermarket, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a căzut pe partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un container metalic. Tânărul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unde, în cursul nopții a fost declarat decesul.

După ce pe rețelele de socializare mai mulți oameni și-au arătat indignarea față de informația furnizată de IPJ Caraș-Severin, conform căreia tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice, l-am întrebat pe purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene, comisarul șef Dinu Nicorici, dacă Poliția își menține afirmațiile. „Ştiu că aşa se spune, am fost contactaţi şi de cineva din familia victimei, însă eu vă garantez că rezultatul testului cu aparatul Draeger este pozitiv. Este un rezultat efectuat într-o procedură rutieră şi îmi menţin afirmaţia“, a precizat Dinu Nicorici.

L.A.

3 Comments

  1. In fiecare seara in parcare la Kaufland si Lidl e plin de smecheri copii de bani gata cu motociclete si masini puternice. Fac drifturi de cand lumea, s-a luat vreodata vreun politist de ei ? Sunt tolerati de politia nationala si de locala. Poate ca in loc de container dadea intr-un copil, ce mai ziceau bocitoarele atunci ?

  2. Este cumva puștiul care își ținea motoreta în garajul din spate de la Victoria, de lângă fosta centrală termică? Că motorul seamănă. Dacă da, a cam căutat-o cu lumânarea. Avea motorul modificat, deși era mic făcea un zgomot mai mare decât o mitralieră de companie. Iar noaptea între orele 22-24 intra metodic pe fiecare alee din Govândari să trezească lumea. Nu ierta nici spitalul, ba chiar zăbovea un pic pe acolo. Apoi cu fata de pe motor și ceilalți din gască petreceau noaptea la garaj, cu multă bere. Niște beizadele.

Adaugă comentariu