Caraş-Severin, Romania

BĂUŢAR – Vineri, 30 august, pe raza comunei Băuţar a avut loc un grav accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

Marius B., în vârstă de 21 ani, domiciliat în Băuţar, care conducea un autoturism pe D.N. 68, din direcţia Caransebeş – Haţeg, l-a acroşat pe Lucian M., de 44 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabilă pe o bicicletă în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului, biciclistul a decedat. Imediat, şoferul a fugit de la faţa locului, însă a fost depistat în Caransebeş. Verificarea cu alcooltestul a indicat o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal din Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Faţă de acesta au fost întocmite acte premergătoare fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Adaugă comentariu