Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La conferinţa de presă susţinută joi de preşedintele PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, s-a făcut referire şi la declaraţiile ministrului de interne, Marcel Vela, vizavi de faptul că şeful IPJ Caraş-Severin „face acte politice, poliție politică, se implică pe față, cu probe, cu termene și tot politic de la nivelul ministerului este ținut în palmă și apărat sau protejat“.

Mai exact, Luminiţa Jivan susţine că „Ministrul Marcel Vela a făcut acele afirmaţii pentru că este din Caraş şi ştie bine ce se întâmplă aici. Nu este legal, nici moral, ca un şef de inspectorat de poliţie să meargă la întâlnirile politice, alături de un şef de partid şi anume Mocioalcă, cu primarii. Un şef de poliţie nu trebuie să meargă nici măcar la întâlniri politice amicale“. A participat şeful IPJ, Viorel Avram, la astfel de întâlniri? Luminiţa Jivan a spus ferm: „Da!“.

N.C.

2 Comments

  1. Celalalt cetatean Reply

    Nici in visele cele I.L.Caragiale nu s-ar fi gandit ca in preajma alegerilor apar atatia Mitici,Catavenci,Branzovenesti,Agamita Dandanache si coane Joitica ca in acest an!Cata ipocrizie,demagogie,fatarnicie si populism-pupincuristic in fata electoratului care va sa zica ,pardon ,mon cher,ii mai crede.Coane Iancule ,s-avem iertare ,dar asta nu ai mai trait sa o vezi cu ochii matale,avem reson,maestre!

  2. Erati si dv doamna langa mocioalca atunci cand venea avram sa va dea raportu, nu? :))

Adaugă comentariu