Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În seara de 19 februarie, o femeie de 87 de ani, din Eftimie Murgu, a fost violată în propria casă. În urma rănilor suferite, ea a decedat. Un tânăr suspectat că ar fi comis această faptă a fost reţinut marţi, 21 februarie, de către poliţiştii cărăşeni în Timişoara.

Tânărul, P.N., de 20 de ani, tot din Eftimie Murgu, a fost reţinut de poliţişti în Timişoara, unde a plecat după comiterea faptei. Investigaţiile efectuate au indicat faptul că tânărul a pătruns în locuinţa victimei, unde a violat-o, iar  în urma leziunilor suferite bătrâna a decedat.

„Ancheta s-a dovedit una anevoiasă pentru specialiştii care au preluat acest caz, care nu au avut alte indicii decăt locul faptei, locuinţa unei femeii în vârstă de 87 de ani, găsită decedată“, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. Suspiciunile anchetatorilor din echipa deplasată la faţa locului, din care au făcut parte criminalişti, specialişti de investigaţii criminale, medicul legist, dar şi procurul de caz, s-au conturat mai ales când pe corpul femeii au fost găsite urme de violenţă la nivelul gâtului şi feţei. Cercetarea la faţa locului a durat câteva ore bune, criminaliştii analizând cu atenţie locul faptei. În urma probelor obţinute dar şi a rezultatelor necropsiei, suspectul a fost identificat, fiind arestat la Timişoara marţi, 21 februarie.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis pe numele tânărului o ordonanţă de reţinere, urmând ca, în cursul zilei de 22 februarie, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă“, a mai precizat purtătorul de cuvânt al poliţiştilor cărăşeni.

Adaugă comentariu