Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Un tânăr de 19 ani şi-a recunoscut faptele, iar alţi trei au primit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.Aşa cum aţi putut citi în paginile Jurnal CS, pe malul bălţii de pescuit din Berzovia a fost găsit cadavrul lui Cornel J., paznicul acesteia.

Patru bărbaţi au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de uciderea bărbatului. Unul dintre ei, Ionel V., de 19 ani, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

„S-a propus şi aprobat arestul preventiv al acestuia, cu încadrarea de omor deosebit de grav săvârşit pentru asigurarea produsului unei tâlhării (în speţă peştele prins), tâlhărie în formă agravată (pe timpul nopţii) şi infracţiuni la legea specială privind pescuitul şi acvacultura. Acesta şi-a recunoscut faptele dar a precizat că nu a fost singurul care a lovit victima. Doar doi din cei patru bărbaţi au fost în contact direct cu acesta, dar se continuă cercetările pentru cel de-al doilea“, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin. Cel în cauză a înaintat recurs iar celorlalţi trei le-a fost aplicată interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu