Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Luni, 26 august, este ultima zi în care furnizorii de servicii medicale mai pot beneficia de noua sesiune de contractare.

Casa Judeţeană de Sănătate a iniţiat o nouă perioadă de contractare, însă doar pentru serviciile medicale din ambulatoriul de specialitate, pe specialităţi clinice. Pentru a putea încheia contracte de furnizare de servicii medicale pentru anul 2013, cei interesaţi îşi pot depune cererile de contractare şi documentele necesare negocierii şi perfectării înţelegerilor până în data de 26 august.

„Dosarele complete pot fi depuse la secretariatul comisiei de contractare a Casei pentru a fi înregistrate, urmând ca procesul de contractare, respectiv semnare a contractelor să fie finalizat până la data de 30 august”, spune Tudoriţa Nicula, preşedintele-director general al CJAS Caraş-Severin.

Iniţierea noii perioade a fost necesară întrucât unul dintre medicii de spital a plecat, luând decizia de a rămâne de specialitate. Fiind vorba despre o specialitate deficitară, respectiv Interne-Cardio, s-a decis deschiderea unei noi sesiuni de contractări, a mai precizat Tudoriţa Nicula.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu