Caraş-Severin, Romania

La prima vedere, se anunţă o misiune mai uşoară, având în vedere faptul că oaspeţii ocupă ultima poziţie a clasamentului, cu o victorie, o remiză şi 19 înfrângeri şi doar trei puncte. Dar… Cum nici un meci nu este câştigat dinainte, chiar dacă diferenţa de valoare dintre componenţii celor două combatante este mai mult decât evidentă, handbaliştii reşiţeni vor trebui să-şi trateze partenerii de întrecere cu maximă seriozitate. Că minuni au mai fost.

Pe de altă parte, antrenorul Gligore Czari va avea posibilitatea, în funcţie de situaţie, să repete unele idei tactice, în perspectiva confruntării de sâmbătă, 7 mai a.c., ora 18.00, de la Pandurii Energia Tg. Jiu, din runda a XXIV-a. Oricum, aşa cum se spune, meciul care vine este cel mai greu şi, suntem convinşi, îl va pregăti cu minuţiozitate. Fiindcă UCM HC Caraş-Severin nu-şi poate permite nici un pas greşit, mai ales în situaţia în care diferenţa de valoare o recomandă ca favorită certă la obţinerea celor două puncte puse în joc.

„După cum ştiţi, nici un meci nu este uşor, ne-a declarat Gligore Czari. Deci nici cu Oradea nu va fi uşor. Dar, vrem să facem o partidă cât mai bună şi să câştigăm cele două puncte, pentru a ne atinge obiectivul, un loc în cupele europene. Din păcate, Ilie Vaidasigan este incert pentru jocul de azi. Iar din fericire, am găsit înţelegere la doamna prof. Lucia Moruţ, şi vom beneficia de cinci juniori de la „Traian Vuia“, pe care i-am mai avut în lot, cu excepţia lui Ghiţă. Îi mulţumesc şi pe această cale“.

Aşadar lotul UCM HC Caraş-Severin pentru disputa cu CSM Oradea, este următorul: Antonaru, Ionescu – Tucanu, Pârâianu, Rohozneanu, Cuciula, Vaidasigan, Pârvan, Vulpe, Marta, Popovici, Roland Czari, Radu, Toma, Eros şi Ghiţă.

Marius Moraru

Adaugă comentariu