Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipele de juniori III ale Academiei HC Adrian Petrea Reșița participă la al doilea turneu din Seria G a Campionatului Național.

Cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Național de Handbal al Juniorilor III, Seria G, are loc devineri până duminică, 30 noiembrie, la Sala Banu Sport din Timișoara. Printre formațiile angrenate în întrecere sunt și cele ale Academiei Handbal Club Adrian Petrea Reșița. Cele două formații, HC Adrian Petrea A și HC Adrian Petrea B, sunt în această ordine, pe primele două locuri ale clasamentului Seriei G.

Reprezentantele Academiei vor încheia turneul de la Timișoara cu meciul direct, programat duminică, 30 noiembrie, de la ora 12. Cele două grupe de juniori III sunt speranțele de mâine ale handbalului masculin reșițean, posibili înlocuitori pe viitor ai lui Adi Petrea, Mihai Rohozneanu sau Ilie Vaidasigan în echipa care se speră că va evolua în cel mai scurt timp în Liga Națională.

În acest sezon al Campionatului Național de Handbal al Juniorilor III, echipa HC Adrian Petrea A este condusă de… Adrian Petrea, iar HC Adrian Petrea B de profesoara Carmen Dumitru. În clasament, HC Adrian Petrea A are punctaj maxim, 15 puncte, în urma celor cinci victorii obținute în primul turneu al Seriei G, desfășurat în octombrie, la Reșița.

Liderul este secondat îndeaproape de cea de-a doua echipă a Academiei HC Adrian Petrea, cu 12 puncte. Turneul al doilea, care începe vineri la Timișoara, este organizat de echipa Generală 7 din municipiul de pe Bega. Întrecerea va fi deschisă la ora 9, de meciul dintre HC Adrian Petrea A și CSU Politehnica Timișoara.

Adaugă comentariu