Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Trei dintre componenţii secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal Reşiţa participă începând de luni, 14 iulie, la un stagiu de pregătire în Germania.

Ovidiu Berceanu (categoria 49 kg), Andrei Dragomir (52 kg) şi Alexandru Bibiricea (75 kg) se vor antrena timp de zece zile împreună cu pugilişti din lotul naţional al Germaniei, perioadă în care vor fi organizate şi meciuri de verificare.

Cei mai valoroşi pugilişti seniori ai Clubului Sportiv Municipal Reşiţa se pregătesc pentru Naţionalele de luna viitoare, ce vor debuta pe 4 august la Piatra Neamţ. Cei trei sportivi vor fi însoţiţi în Germania de Francisc Vaştag, vicepreşedintele Federaţiei Române de Box şi director adjunct al C.S.M. Reşiţa.

„Ne bucurăm că sportivii noştri au posibilitatea de a participa la acest stagiu de pregătire, ne-a spus antrenorul George Radu. Este benefic pentru ei, în perspectiva Campionatului Naţional de la Piatra Neamţ. Ovidiu Berceanu trebuie să-şi apere titlul, Andrei Dragomir la fel, iar Alexandru Bibiricea aşa cum a câştigat Cupa României, e posibil să se impună şi la Naţionale“.