Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii reșițeni au un parcurs fără greșeală în acest sezon al Campionatului Național.

Echipa Liceului Teoretic “Traian Vuia” Reșița are un cuvânt greu de spus și în actualul sezon al Campionatului Național de Handbal al Juniorilor I. Elevii profesoarei Lucia Moruț sunt pe primul loc în Seria D, după ce au învins în ultima etapă dinaintea turneelor de sală pe ACS Avram Iancu Arad, cu scorul de 43-24. O victorie fără probleme, obținută în deplasare, în urma căreia handbaliștii reșițeni sunt pe primul loc în clasamentul Seriei D, cu 35 de puncte. În mod normal, reșițenii ar fi trebuit să aibă 42 de puncte, dar FRH nu le-a atribuit decât șapte puncte bonus pentru respectarea cerințelor de talie, din totalul de 14. Echipa reșițeană se poate mândri cu faptul că este singura componentă a Seriei D care a câștigat toate cele 14 meciuri disputate în acest sezon.

Am terminat neînvinși această parte a campionatului și îmi doresc ca și de acum înainte să mergem pe aceeași linie, a victoriilor. Trăgând linie la finalul celor 14 etape, nu pot decât să fiu mulțumită, atâta timp cât am câștigat și acasă și în deplasare cu această echipă. Nu pot decât să-i felicit pe acești minunați jucători, care dau încă o dată dovadă de caracter. Mă bucur că am reușit să formez o adevărată familie și asta se vede în teren. Chiar dacă mai avem până la următorul turneu de sală, noi nu luăm pauză. Vreau să mulțumesc pe această cale părinților acestor sportivi, care ne-au fost mereu alături, publicului care a venit la meciurile noastre și nu în ultimul rând Primăriei Reșița, care susține întreaga activitate sportivă de la liceul nostru“, a spus prof. Lucia Moruț.

Pe parcursul sezonului, pentru echipa reșițeană au jucat: Gabriel Țicală, Bogdan Pop, Mădălin Marin, Raul Heimbach, Raul Puia-Krucsai, Gabriel Fanea, Eduard Belchite, Sebastian Sonohat, Elian Apostol, Marius Drăgănescu, Denis Ionescu, Dorian Ionescu, Andrei Balog, Denis Pîrvulescu, Narcis Nicolau. Până la accederea în turneul semifinal vor urma două turnee de sală în Seria D, primul dintre ele fiind programat în perioada 14-17 aprilie. Cel de-al doilea turneu de sală urmează să se dispute în perioada 26-28 aprilie. Handbaliștii reșițeni au șansa calificării în faza semifinală de pe primul loc în Seria D.