Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În şedinţa Comitetului Director Judeţean al PNL ce a avut loc joi, 18 iulie, 2019, la care au participat 77 din cei 98 de membri, a fost votată şi excluderea din PNL a primarului de Moldova Nouă, Adrian Torma. Din cei 77 de liberali prezenţi la vot, 56 au votat pentru excludere şi 21 împotrivă.

Chiar dacă discursul lui Torma în fața colegilor liberali, înainte de vot, a fost unul de genul „știu că cei mai mulți dintre voi nu mă mai vreți, dar eu vreau să rămân în PNL”, trei sferturi din liberalii prezenți au votat pentru excluderea primarului de Moldova Nouă.

Torma nu pleacă singur din PNL, ci la pachet cu primarul de la Grădinari, Ovidiu Firca, exclus și el de liberali, cu 62 de voturi pentru excludere și 12 împotrivă.

Nina Curița

5 Comments

  1. Pai ce-ai facut ma, nene, ma. Pai nimic Orban, nimic desfiintare excludere, pai ce-ai facut ma, nene, ma, ai cotizat degeaba la gornisti ?!

  2. s-a terminat foiletonul !
    sa asteptam un alt serial cu actorul din M9 , ca cica da castinguri. Sau asa zice dansu’

  3. Cred ca este cea mai proasta decizie a partidului liberal. Am urmărit activitatea primarului din Moldova noua și am văzut CIT de implicat a fost in “viața” comunității locale. De oameni ca acest primar aveți nevoie in partid nu de pupincuristi și marionete care Votează la comanda. Ați pierdut un om cum nu aveți in acest moment in partid.

    • Doamna, sigur nu sunteti din Moldova Noua daca veniti cu asemenea ineptii . Veniti putin pe strazile din oras, sa vedem daca mai emanati pupincurisme din astea, ca tot vorbeati de pupincuristi .

Adaugă comentariu