Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Reședința județului Caraș-Severin continuă să se afle în partea negativă a topurilor realizate la nivel național. Dacă în cele economice nu excelează, de această dată, Reșița se situează și în coada topului celor mai sigure orașe din România, realizat de site-ul de imobiliare Storia.ro.

Potrivit cercetării la care au răspuns 93.532 români, Reșița este considerată ca fiind printre cele mai puțin sigure orașe, alături de Alexandria, Suceava, Satu Mare, Bacău, Călăraşi, Târgovişte, Vaslui, Piatra Neamţ și Galaţi. Au fost luați în considerare mai mulți factori precum costul general al vieţii, accesul la instituţiile de sănătate publică, calitatea mediului înconjurător, curăţenia şi zgomotul din mediul urban, spaţiile verzi, situaţia transportului public, accesul la instituţiile educaţionale sau rata șomajului. Cercetarea a vizat și cele mai nesigure cartiere din orașele românești, în Reșița, zona cu cele mai mari probleme în ceea ce privește siguranța cetățeanului fiind desemnată Calea Caransebeșului. Cel puţin aşa reiese din studiu. La polul opus, cel mai sigur oraș din țară este considerat Oradea, în timp ce cartierul cel mai sigur este Grigorescu, din Cluj-Napoca.

3 Comments

  1. Ai pretenția că zona Muncitoresc sau Stavila sunt mai sigure decât Calea Caransebeșului?

  2. Mociurul e cel mai sigur…sau Catanga!Frumoasa mai e Resita noastra!Raiul pe pamant!

  3. Pai peste zona Calea Caransebesului a imparatit ani si ani de zile eroul national, plotoneru’ Nica, izvor de drept si legislatie, scriitor de talie mondiala si facator de pastile pe un obscur ziar online. Mare pricopseala dom’ plotoner’, mare zau bibicule! In loc sa faci pastile mai bine le-ai lua…poate te trezesti din betia de tip Godina/sindicala…

Adaugă comentariu