Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Investiţia, susţinută financiar şi de internaţionalul Cristian Chivu, prinde contur. În urmă cu un an de zile, reşiţeanul Cristian Chivu a acceptat, la solicitarea fostei conduceri a grupării din Valea Domanului, să suporte cheltuielile financiare pentru achiziţionarea unei suprafeţe sintetice de dimensiuni regulamentare. Era vorba de acoperirea terenului de zgură, impracticabil în condiţii atmosferice nefavorabile, copiii şi juniorii FCM Reşiţa fiind obligaţi să se pregătească pe o adevărată mocirlă.

Teren care, după modernizare, pe lângă antrenamentele obişnuite, poate găzdui şi meciuri oficiale, până la nivelul Ligii a III-a. Internaţionalul român s-a şi ţinut de cuvânt, virând încă din vara anului trecut, în contul firmei din Bucureşti, suma necesară. Iar înţelegerea era că, în momentul în care clubul Dinamo, unde este amplasat terenul sintetic, îşi va achiziţiona o nouă suprafaţă, îl va pune la dispoziţia FCM Reşiţa. Până atunci, Primăria Reşiţa şi Consiliul Local urmau să pregătească „zgura“, pentru operativitate. Ceea ce s-a şi realizat. Mai ales că tinerii fotbalişti au fost şi sunt nevoiţi să se pregătească în alte locaţii.

Ei bine, după multe tergiversări, investiţia pare să prindă contur. Aşa cum rezultă din comunicatul semnat de Carol Gurgu, preşedintele grupării din Valea Domanului, coordonatorul proiectului: „Aducem la cunoştinţa opiniei publice în general şi a iubitorilor fotbalului în special că, în sfârşit, proiectul se concretizează. Recent am fost la Bucureşti, pentru rezolvarea mai multor probleme legate de club. Printre priorităţi a fost şi terenul sintetic. Am discutat cu persoanele competente şi am primit asigurări că, până la sfârşitul lunii iunie a.c., vom avea covorul sintetic. ţinem să menţionăm faptul că, pe toată această perioadă, echipele de copii şi juniori au fost vitregite de acest teren de zgură, aşa cum era el, noi fiind nevoiţi să închiriem alte suprafeţe de antrenament, din municipiu“.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Sa nu uitam rolul determinant pe care fostul presedinte, Cristian Bobar, l-a avut la initierea si materializarea acestui proiect asteptat cam de … 50 de ani de copiii si juniorii rossoneri.

  2. Guardia Rosso Nera Reply

    Primaria si CL au meritele lor dar proiectul a fost demarat de Cristi Bobar.Felicitari Cristi Bobar ! Felicitari Cristi Chivu! Gurgu nu are nici un merit in acest proiect,Gurgu este o nulitate si atat.

Adaugă comentariu