Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Noul şef al Fiscului cărăşean ne asigură că, până la 30 iunie, vor fi restituite toate sumele încasate cu titlu de taxă auto, aşa cum au promis reprezentanţii Ministerului Mediului, termenul fiind stabilit şi prin OUG 114/2018.

Anunţul a fost făcut sub cupola palatului prefectural cărăşean, în cadrul şedinţei Comitetului pentru vârstnici, de Nicolae Papoe, şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Caraş-Severin, care deşi este proaspăt în funcţie, are o experienţă de două decenii pe Inspecţie Fiscală, în instituţia pe care o conduce.

Potrivit oficialului, „conform OUG 114/2018, termenul de restituire a taxei auto a fost extins la 30 iunie 2019. Toate cererile de restituire a taxei auto, depuse de persoanele fizice şi juridice la AJFP Caraş-Severin, au fost prelucrate, au fost întocmite borderourile, au fost transmise către Ministerul Mediului, urmând ca acesta să transmită contravaloarea sumelor către Trezoreria Reşiţa, să fie virate către persoanele fizice şi juridice care au solicitat restituirea taxelor plătite“.

3 Comments

  1. Ceva nu este clar. Când se spune „vor fi restituite toate sumele încasate cu titlu de taxă auto” se referă la toţi cei care au plătit taxa, sau doar la cei care au depus acum un an cerere de restituire a taxei?

    Voi, ziariştii, chiar nu mai puneţi deloc întrebări, doar preluaţi anunţuri şi comunicate?

    • Scrie foarte clar: toate cererile depuse la AJFP Caras-Severin. Asta inseamna TOATE. Ca nu intelegi si vii matale cu cei care au depus acum un an, asta e alta poveste…

      • Scuze, mi-a scăpat. Deci NU „toate sumele încasate cu titlu de taxă auto”, aşa cum se spune în introducere, ci numai cele a căror restituire a fost cerută. Nu ştiu în ce măsură această abordare este conformă cu deciziile Comisiei Europeane și ale Curții de Justiţie a UE.

Adaugă comentariu