Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Liberalii caransebeșeni și-au stabilit tandemul cu care se va merge la primăria municipiului la alegerile locale din 5 iunie.

Dacă pentru funcția de primar lucrurile erau clare, liberalii acordându-i încredere actualului primar, Marcel Vela, pentru funcția de viceprimar a fost desemnat actualul director al celei mai prestigioase instituții de învățământ din municipiu, Colegiul Național „Traian Doda”, profesorul Felix Borcean. „A venit vremea să promovăm cât mai mulți tineri pentru că ei sunt zâmbetul viitorului. Am încredere în Felix și știu că poate fi un lider politic de calitate, un bun viceprimar, iar în timp un viitor primar care să preia ștafeta și să continue modernizarea Caransebeșului”, a declarat la finalul ședinței PNL Caransebeș de joi seara, Marcel Vela. În perioada următoare, liberalii caransebeșeni vor anunța și numele candidaților pentru Consiliul Local.

2 Comments

  1. hahahahah…ce gluma buna. Felix…acest incompetent al liceului, pana si elevii il striga pe nume, ca si cum nu ar fi de varsta lor.

  2. daca vela a construit ceva in orasul asta…trebuie sa distruga cineva, cum ar fi diletantul de felix

Adaugă comentariu