Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cadou special de mărţişor pentru toate doamnele şi domnişoarele, oferit de Clubul Bambbo Studio One din Reşiţa. Acestea sunt invitate să-şi petreacă seara de vineri în compania stripperilor de la Taboo Boys.

Printre invitaţii speciali ai serii se va afla şi burlacul Sergiu Barboni, cunoscut după participarea în cadrul emisiunii cu acelaşi nume difuzată recent la un post naţional de televiziune. Petrecerea va începe după ora 23.00, iar biletul de intrare va costa 10 lei. „Ne-am gândit că o astfel de petrecere este un cadou frumos pentru toate femeile care îşi doresc ceva special pentru ziua de 1 martie. Stripperii de la Taboo Boys nu se află pentru prima dată în Club Bambbo, şi, aşa cum au făcut-o de fiecare dată, vor impresiona publicul cu programul lor“, ne-a spus unul dintre organizatorii acestui show.

Pe lângă surprizele pregătite de cei mai în vogă stripperi ai momentului, atmosfera în club va fi întreţinută şi de DJ Victor Diaz, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din vestul ţării. Trebuie spus că accesul nu este interzis bărbaţilor. Pentru a face din timp rezervări aveţi la dispoziţie următorul număr de telefon: 0757/10.11.11.

Adaugă comentariu