Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Jandarmii ne spun că au reuşit să surprindă, în flagrant, pe final de iulie, trei persoane care tăiaseră mai mulţi arbori şi i-au bucătărit pentru transport.

„Peste 27 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 7.000 lei, au fost ridicaţi de jandarmi în vederea confiscării“, ne spun jandarmii. Era vorba despre trei reşiţeni care au încercat să fure materialul lemnos din fondul forestier al Ocolului Silvic Banatul Montan, din apropierea cartierului Ţerova.

„În urma unei acțiuni desfășurate în cooperare cu lucrători silvici au fost surprinse, în flagrant, trei persoane care au reușit să taie mai mulți arbori de pe picior și să-i pregătească pentru transport. Deoarece persoanele în cauză nu au putut prezenta documentele care să ateste legalitatea tăierii, jandarmii au întocmite actele de sesizare pentru comiterea unor fapte de natură penală. Cantitatea de material lemnos, 27,73 metri cubi, a fost predată ocolului silvic“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

A.M.

2 Comments

  1. Vai de peleu vostru de jandarmi, pe aia care rad padurea cu trailerele nu-i prindeti, v-ati gasit fortosi cu niste amarasteni, cu catuse si alte alea.

  2. da pe rahatii aia care taie din parcul national semenic cheile carasului nu-i surprindeti? e prea mare mafia cu romsilva in frunte nu va bagati coruptilor

Adaugă comentariu