Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Procesul de contractare pe toate domeniile de asistență medicală se desfășoară în luna martie la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Potrivit instituției, pentru furnizorii care la data de 31 martie 2017 se află în relație contractuală cu CJAS Caraș-Severin, contractele pentru anul 2016 se prelungesc, prin acordul părților, prin acte adiționale, până la data de 31 decembrie 2017.

„Condițiile acordării asistenței medicale în baza actelor adiționale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiționale. Pentru furnizorii care nu se află în relație contractuală cu CJAS urmează a fi încheiate contracte cu valabilitate până la data de 31 decembrie 2017. Actele adiționale precum și contractele cu furnizorii vor avea valabilitate pentru perioada 1 aprilie – 31 decembrie 2017“, precizează conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Data limită de finalizare a procesului de contractare este 31 martie. Documentele necesare încheierii actelor respective, termenele limită și calendarul activităților specifice sunt disponibile pe site-ul oficial www.cnas.ro/cjas-cs.