Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. StarShinerS împlinește 9 ani, iar petrecerea se dă cu reduceri de 20% la toate articolele de pe StarShinerS.ro și din ShowRoomurile StarShinerS! Doar o singură zi, reducerile sunt atât de irezistibile!

Ca în fiecare an, ziua de 15 Martie este o zi specială dedicată clientelor StarShinerS care se pot bucura o zi întreagă de ele atât pe StarShinerS.ro, cât și în ShowRoomul StarShinerS din Lotus Center Oradea și Shopping City Timișoara!

Colecția NOUĂ, la preț de sărbătoare doar astăzi!

StarShinerS lansează din 2008 o colecție nouă, cu peste 100 de articole vestimentare iar astăzi se pot cumpăra la preț de sărbătoare. Descoperă colecția de bluze, rochii de zi, rochii office, rochii de seară, pantaloni, cămăsi, trenciuri și multe alte piese vestimentare de la branduri românești.

Special: COLECȚIA YOUNG

Colecția Young semnată StarShinerS vine ca o dedicație publicului feminin non-conformist care ar alege oricând o piesă vestimentară care să le pună în valoare atitudinea și modul de a trăi intens fiecare clipă.

Broderiile sunt realizate în parteneriat cu Brodează.ro.

Diversitate de stiluri și piese vestimentare doar la StarShinerS

Din dorința de a oferi clientelor o diversitate mare de piese vestimentare, online clientele au acces la piese vestimentare potrivite pentru orice stil vestimentar: de la office, elegant, de ocazie, la casual sau smart casual.

Cea mai mare atracție:  creațiile StarShinerS

Din 2014, pasiunea pentru modă s-a transpus pe liniile de producție StarShinerS, iar săptămânal echipa de creație lansează noi modele de haine potrivite pentru orice vârstă disponibile atât online cât și în ShowRoomuri. O particularitate deosebită a creațiilor constă în faptul că paleta de mărimi StarShinerS ajunge până la 46.

Rochii de lux SHERRI HILL exclusiv la StarShinerS

Ești nașă în 2017 și nu ți-ai găsit rochia pentru cea mai frumoasă petrecere? Alege o rochie unică semnată de casa de modă Sherri Hill. Profită de ocazia unică de a le cumpăra cu 20% reducere direct din ShowRoom sau de pe StarShinerS.ro.

Sărbătorește 9 ani de StarShinerS cu 20% reducere în ShowRoom

În ShowRoomurile din Lotus Center Oradea și Shopping City Timișoara, clientele au acces la cele două monitoare cu touchscreen pentru a plasa comenzi cu livrare în ShowRoom sau la domiciliu.  Astfel clientele pot beneficia de reducerile de pe tot site-ul, nu doar la articolele din ShowRoom.

Câteva cifre:

Din 2008 am reușit să avem peste:

  • 000 de clienți fericiți
  • 531 colecții NOI lansate
  • 9500 articole cu livrare în stoc
  • 000 de prieteni pe Facebook

Contactează-ne:

https://starshiners.ro/

showroom@starshiners.com

info@starshiners.com

Adresă ShowRoomuri:

Timișoara: Shopping City Timișoara, Calea Șagului Nr. 100

Oradea: Lotus Center Str. Nufărului Nr. 30

Adaugă comentariu