Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La acţiunea de la Timişoara au participat şi componenţii C.S. Ateneu Reşiţa.

Timp de trei zile s-a organizat, la Timişoara, în Sala Sporturilor „Calderon“, un stagiu regional de karate, cu participarea a peste 150 de sportivi. Printre aceştia s-au regăsit şi o parte dintre componenţii Secţiei de Karate a CS Ateneu Reşiţa, printre care Adrian Popescu, Antonio Fabian, Silviu Chirilă şi Gabriel Jurma. Acţiunea a fost coordonată de prof. Aurel Pătru.

„A fost un program intens, desfăşurat pe două secţiuni, avansaţi şi începători, ne-a declarat Nelu Botez, coordonatul secţiei de profil a CS Ateneu Reşiţa, şi coordonator de zonă. Totodată s-au prezentat noile criterii de arbitraj pentru competiţiile oficiale internaţionale, cu modificările concrete, stabilite de federaţia mondială, agreate de toate grupările. Dar şi cele de selecţie pentru Campionatele Mondiale de karate din Italia, de la Milano, din luna octombrie 2012. S-a desfăşurat şi o şedinţă tehnică, în echipament sportiv, cu instructorii şi antrenorii prezenţi la stagiu, cu demonstraţii practice. Şi, nu în ultimul rând, s-a discutat regulamentul pentru kata şi kumite, principalii vizaţi fiind karateka începători“.

Să mai spunem că sportivii de la CS Ateneu se pregătesc pentru Campionatele Europene de karate, seniori şi cadeţi, de la Bucureşti, din perioada 22-24 aprilie a.c.

Adaugă comentariu