Caraş-Severin, Romania

ANINA – Minerul Anina – Minerul Motru 1-6 (1-4), în Cupa României la fotbal, ediția 2014/2015.

Așteptată cu real interes de localnici, partida dintre Minerul Anina, din Liga a IV-a Caraș-Severin, și Minerul Motru, formație ce evoluează în eșalonul second al fotbalului românesc, le-a oferit celor prezenți în tribune un real spectacol sportiv, cu multe goluri. Încă din start s-a văzut diferența de valoare dintre cele două combatante. În consecință, minerii din Motru și-au învins ortacii la o diferență clară de goluri, scor 6-1, golul gazdelor fiind reușit de Marius Balcan, când tabela indica 3-0, pentru vizitatori.

„Am întâlnit un adversar mult mai puternic, și era greu de crezut că vom putea învinge, ne-a declarat antrenorul Marian Mesinschi. Băieții au făcut tot ce au putut, pentru a învinge. Sincer, nu aveam nici o șansă. Ce apreciem foarte mult este faptul că suporterii au înțeles acest lucru, și ne-au aplaudat când am reușit să înscriem, și la final. Ce să vă mai spun? Terenul a fost foarte bun, arbitrajul corect, iar spectacolul fotbalistic le-a plăcut iubitorilor fotbalului din Anina“.

Profesorul Marian Mesinschi a început partida cu Minerul Motru în următoarea formulă: Curcudel – Picioruș, Balcan, Izvernari, Steiner, Chirașcu, Mihăeș, Bouda, Cârdu, Burloi, Onofraș. Au mai jucat Popa, Talianu, Crăciun. Referitor la programul următor, pe lângă antrenamentele în perspectiva noii ediții a Ligii a IV-a de fotbal, Minerul Anina va mai susține două meciuri amicale, în compania formațiilor C.S. Moldova Nouă și A.S. Nera Bozovici.

Adrian Roman

1 Comment

 1. Minerul Motru A EVOLUAT in liga a II-a!! La aceasta faza au fost incluse echipele din liga a III-a inclusiv FC Caransebes si FC Balotesti promovate in esalonul secund. Iata probabila componenta a seriei a II-a din liga a II-a sezon 2014/15 (12 echipe):
  ACS Poli Timişoara
  Corona Braşov
  CSM Rm. Vâlcea
  Metalul Reşiţa
  FC Olt Slatina
  FC Academica Argeş
  Olimpia Satu Mare
  CS Mioveni
  FC Bihor Oradea
  Unirea Tărlungeni
  FC Caransebeş
  Şoimii Pâncota

Adaugă comentariu