Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Prim-vicepreşedintele PDL are două argumente: economii financiare substanţiale şi confortul alegătorilor.

„Vom avea o toamnă eminamente politică. Sunt câteva teme importante mai ales în perspectiva anului electoral viitor“, spunea Sorin Frunzăverde prim-vicepreşedintele PDL. Liderul democrat-liberalilor cărăşeni este de părere că cele mai fierbinţi subiecte politice vor avea în vizor dezbateri privind modificarea legii fundamentale, comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, dar şi faptul că opoziţia va depune mai multe moţiuni simple şi una de cenzură „pe o temă inventată“.

Asftel, preşedintele PDL Caraş-Severin a spus: „Comasarea alegerilor are două avantaje – vom economisi mulţi bani şi vom putea oferi şi un anume confort alegătorilor la care se înregistrează deja o oboseală, având în vedere că s-au tot succedat astfel de evenimente în ultimii ani“.

Chiar dacă Victor Ponta, preşedintele PSD, declara că în această situaţie primarii şi preşedinţii de consilii judeţene ar fi în ilegalitate pentru că ar trece cei patru ani pentru care au fost aleşi, Sorin Frunzăverde a declarat că acest lucru se poate rezolva foarte uşor, prin modificarea Legii Electorale.

1 Comment

  1.   Oricum nu veti reusi sa mai ramaneti la guvernare, orice ati face.
    Parca vad ca veti avea soarta PNT-CD-ului……….va veti dizolva, veti disparea de pe scena politica……………..

Adaugă comentariu