Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a lăsat joi să se înţeleagă faptul că, în zona în care locuieşte, sunt oaspeţi cel puţin… interesanţi. Deşi suntem în sezonul sărbătorilor de iarnă, nu era vorba de Moş Crăciun, ci mai curând de echivalentul acestuia de dinainte de 1989…

Înainte de a urma firul poveştii, Sorin Frunzăverde a ţinut să precizeze că aceasta se bazează pe fapte reale. „Joi dimineaţă, când am ieşit din casă, o vecină mi-a semnalat că, la colţul străzii, în dreptul semnului «Staţionarea interzisă» este parcată o maşină cu număr de Arad, de două zile. În maşină se simţeau fel de fel de mişcări – prezenţa unui individ. Ca un bun cetăţean, mă îndrept, însoţit de vecina respectivă, spre maşina cu pricina… Nu se vede nimic în maşină. Tot ca un bun cetăţean, iau telefonul şi încerc să sun la Poliţie. În acel moment, de pe bancheta din spate a maşinii, mascată de geamuri fumurii, ţâşneşte un individ – tânăr, blond – şaten, cu bărbuţă – care mă-ntreabă dacă mă deranjează poziţionarea maşinii în acel loc. Îi spun, foarte politicos, că staţionează într-un loc interzis de două zile şi îngreunează circulaţia. Continui demersul de a suna la Poliţie. În momentul acela, şi mai panicat, tânărul se repede în maşină, ia un telefon, sună, şi… Trebuie să vă spun că eram oarecum animat de o întrebare: să fie presa, să fie o structură de filaj, să fie Moş Crăciun? Tânărul ia telefonul, sună, şi persoanei apelate îi spune «Să trăiţi!». Atunci am fost convins că nu este nici presa, nici Moş Crăciun. Eventual Moş Gerilă„, a încheiat Sorin Frunzăverde

10 Comments

 1. De te-ar baga in sac macar Mos Craciun si sa-ti dea drumul cand l-oi ruga eu! Mos Craciun e baiat de treaba!

  • Draga Mos Gerila,nu uita ca traiesti intr-un judet cersetor(dependent al naibii de mult de bugetul central),iar in aceste conditii Sorin Frunzaverde,este,pentru suflarea din Caras-Severin, la fel de necesar ca aerul,Pentru cei multi si idioti(ca noi),fara Sorin Frunzaverde,nu s-ar mai obtine niciun ban de la „tentru”…Iar noi nu suntem capabili sa devenim un judet independent financiar. Esti tu in stare sa rezolvi problema Caras-Severin? Ai tu variante mai bune,decat varianta Frunzaverde? Daca le ai,de ce nu ni le zici? A critica,nu este o virtute! Este o prostie!. Ori esti in stare sa faci ceva,pentru aceasta comunitate,ori tine-ti parerile in „interior”. Cand ve-i fi in stare sa faci ceva,fa-o,nu carcoti. S-au v-ati molipsit cu totii de la miticii damboviteni? Este firesc sa ne dorim conducatori mai buni… doar asa ne va fi mai bine. Insa eu nu am gasit deocamdata un „personaj” mai „profitabil” decat Sorin Frunzaverde, pentru aceasta zona Ai gasit tu? Te rog sa ni-l zici si noua.

   • ionitatoderita Reply

    omule ,eu spun ca esti tot atat de inapoiat ca si ala pe care-l lauzi.Stii de ce nu avem in judet alt personaj?
    pentru ca nu este lasat altul sa se ridice.cum se ridica unul cum primeste o maciuca in cap!

 2. E pe draku Mos Gerila…iti fac fostii colegi o farsa, mai Sorine, ca in vremurile bune, si tu nu te prinzi deloc…
  Hai ca am treaba acuma: Alo gugustiucul? Receptie! Aici porumbelul! Frunza e in vant, repet, frunza e in vant! Receptie!

  • Geanina Guduleasa Reply

   Nu era Mos Gerila! Era Michel Voda si il urmarea pe marele conducator sa vada ce mai face ca nu mai stie ce sa imite de la el!

 3. AUZI BAI CU CE VINE LA PRESA! ORICARE ROMAN STIE CA IN SERVICIILE SECRETE ROMANESTI NU SUNT INCADRATI OLOGOFRENI CARE SA PARCHEZE O MASINA DE FILAJ LA VEDERE. SE DEGHIZAU INCEVA,HINGHERI,MUNCITORI DE LA GAZE,DE LA ENEL DE UNDEVA,UITE CINE NE CONDUCE PE NOI DE 24 DE ANI!BAI FRATILOR CAT AVETI DE GAND SA MAI VOTATI ASTFEL DE MEDIOCRI?

 4. Haideti a fim seriosi, momentan, in judet, nu avem altul mai bun, politician.
  oricum, se intereeaza sa atraga fonduri in judet

 5. Trebuia sa-l intrebi cati bani vrea ,ca sa -si mute masina intr-o parcare ,,cu plata” ?
  In statele
  U.E nici sa parchezi nu poti fara bani .Daca stationa cu somn si tu l-ai trezit, ai stricat filmul .
  Nu ai voie sa vezi chiar totul .Sunt zile de visare…

Adaugă comentariu