Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Întrebat în cadrul ultimei conferinţe de presă dacă îl va sprijini, în următorii patru ani, pe primarul municipiului, Mihai Stepanescu, în derularea proiectelor pe care le are, preşedintele CJ a spus: „Normal că îl susţin. Cum să nu susţin primarul Reşiţei?“

„Numai anul acesta, Reşiţa va primi milioane de euro pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare, încă 50 de milioane din proiectul de management al deşeurilor şi alte sume“, a declarat Sorin Frunzăverde.

Preşedintele CJ Caraş-Severin  a mai precizat: „Şi în anii trecuţi am ajutat Reşiţa şi pe Stepanescu. Numai că ceea ce am făcut eu s-a uitat, îndeosebi în campania electorală pentru locale, o campanie care, la Reşiţa, a fost una a neadevărului. Aşa cum v-am mai spus, bugetul Reşiţei este de 110 milioane de lei pe an. În patru ani, au fost 440 de milioane de lei (4.400 de miliarde lei vechi) numai venituri bugetare. La această sumă, aşa zisa neajutorată primărie a Reşiţei a primit 56 de milioane de euro fonduri europene pentru reţelele de apă şi canalizare, bani aduşi de Consiliul Judeţean. La acesta se adaugă un credit de peste 59 de milioane de lei, aprobat de o comisie a Ministerului Finanţelor, aflată la acea vreme în subordinea Guvernului Boc. Şi să nu uităm de cele aproximativ 200 de miliarde de lei vechi, bani pe care nu i-au prea plătit, dar am primit gaz de la E-on pentru a încălzi oraşul două ierni consecutive. Şi astea sunt doar sumele mari. Acesta nu a fost ajutor? A fost, dar l-au contabilizat într-o campanie a neadevărului. Dar nu mai contează. Contează că pe mine m-au votat, în judeţ, 71.141 de oameni. Nu vorbesc de voturi. Vorbesc de oameni“.

Nina Curiţa

1 Comment

  1.  Mda! Stepanescu cere ajutor pt ca nu stie sa faca nimic singur! A foste ales din nou numai cu alianta USL, adica prin Frunzaverde daca nu chiar nu primea nici un vot!
    Pt orice trebuie care face primarul si logoteneti sai trebuie sa dai. Frunzaverde nu este asa! Si pedeasupra are si tupeu sa se planga de bani! Toata stima Frunzaverde!

Adaugă comentariu