Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – La finalul partidei amicale susţinută pe teren propriu, în compania formaţiei U.T.A. Bătrâna Doamnă, pierdută cu scorul de 1-3, antrenorul echipei FC Caransebeș, Sorin Bălu, era foarte nemulţumit.

„Noi ne aflăm într-o perioadă de pregătire, în care am pus accent mai mult pe latura fizică, însă astăzi unii dintre băieţii noştri şi-au arătat anumite limite şi cu siguranţă lucrurile nu vor rămâne aşa. Se vor lua câteva măsuri, pentru că unii dintre noi n-am înţeles că suntem la Liga a II-a şi trebuie să ne ridicăm la nivelul Ligii a II-a. Avem în vedere câţiva jucători, dar deocamdată, până nu semnăm cu ei, nu pot divulga numele acestora. Pentru meciul din Cupă cu Vulturii Lugoj, de miercuri, 30 iulie, de la ora 17.30, avem jucători legitimaţi, vom mai legitima şi pe alţii, unii, chiar dacă sunt deja legitimaţi, probabil vor pleca, pentru că noi trebuie să avem în componenţă oameni puternici, nu oameni care pierd de o manieră categorică un meci cu o echipă dintr-o ligă inferioară“, spune Sorin Bălu.

S.R.

1 Comment

  1. UTA a fost net superioara,pe alocuri FC Caransebes sa ridicat la acelasi nivel cu adversarul….speram ca jucatorii au tratat meciul ca pe unul intradevar amical si isi vor schimba atitudinea in meciurile care urmeaza

Adaugă comentariu