Sorin Balu, noul antrenor al FC Caransebes - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Noul antrenor al formaţiei FC Caransebeş este Sorin Bălu, nimeni altul decât cel care a stat pe banca tehnică a principalei contracandidate a gugulanilor la promovarea în Liga a II-a, Mama Mia Becicherecu Mic.

Înţelegerea la care au ajuns Sorin Bălu, împreună cu noul preşedinte al FC Caransebeş, George Galamaz, şi managerul clubului gugulan, Sorin Boiangiu, va fi perfectată în acte în următoarele zile.

Odată cu venirea antrenorului vor mai sosi la Caransebeş Laurenţiu Telescu, Bogdan Miheţ, Costel Zurbagiu, Zoran Radu şi Octavian Rusu, toţi titulari la Mama Mia Becicherecu Mic. Dar, se mai au învedere şi alte achiziţii.

În ceea ce priveşte plecările de la clubul gugulan, managerul Sorin Boiangiu ne-a mai spus că o decizie definitivă se va lua abia în zilele următoare, deoarece sunt mulţi jucători cărora le-au expirat contractele cu FC Caransebeş, iar unora dintre cei care sunt sub contract nu li se va prelungi înţelegerea: „Trebuie să se ştie că vor rămâne la echipă doar acei jucători care şi-au dorit cu adevărat această promovare”.