Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Autorităţile locale şi oamenii politici locali se ceartă „pentru binele Reşiţei“ iar reşiţenii pică la mijloc. Miercuri, 2 noiembrie, la sediul PDL Reşiţa a avut loc o conferinţă de presă ce a avut drept temă una dintre problemele cu care se confruntă municipiul nostru la ora actuală – termia. Evenimentul a fost organizat de deputatul PDL Valentin Rusu alături de viceprimarul Reşiţei, Cristian Panfil.

„Cum vremea se răceşte din ce în ce mai mult am hotărât să aducem în discuţie o problemă veche, şi anume încălzirea din municipiul Reşiţa. Avem în vedere alocarea de bani pentru achiziţionarea de centrale termice în unele instituţii, în special în şcoli“, a declarat Valentin Rusu, completând faptul că în cursul anului viitor, preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, va aduce fonduri pentru modernizarea întregii structuri de apă şi canalizare în toate oraşele din judeţ, inclusiv în Caransebeş.

Această declaraţie a fost făcută de deputatul PDL, în urma afirmaţiei preşedintelui PNL Reşiţa, Ioan Popa conform căreia de vină pentru lipsa căldurii şi a apei calde ar fi toate instituţiile şi toţi politicienii, deci şi Consiliul Judeţean. „În aceste condiţii, cum poate să aibă asemenea tupeu Nelu Popa? Dacă Reşiţa are astăzi un sistem de apă şi canalizare se datorează Consiliului Judeţean“.

Ca o concluzie, deputatul Valentin Rusu a declarat faptul că luni, preşedintele CJ, Sorin Frunzăverde, şi primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, vor merge la Bucureşti pentru a prezenta premierului României, situaţia Reşiţei.

Adaugă comentariu