Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un număr de 30 de cupluri au fost invitate marţi, 10 aprilie, la festivităţile organizate în cinstea lor.

Municipalitatea a organizat din nou o acţiune în semn de preţuire pentru cele mai longevive cupluri reşiţene. Un număr de 27 dintre cele 30 de cupluri invitate au urcat marţi treptele Casei de Cununii pentru o altfel de nuntă de aur.

Sărbătoriţii au fost întâmpinaţi de primarul Mihai Stepanescu, devenit un maestru de ceremonii, care le-a pus muzică populară şi i-a aşteptat cu flori, cu diplome de excelenţă, iar la finalul evenimentului, le-a oferit alte mici atenţii la un pahar de şampanie.

Fiecare dintre cele 30 de familii a primit, din partea municipalităţii, câte 300 de lei, iar la festivităţi au participat şi Canea, primarul comunei Lăpuşnicel, venit pentru a asista la modul în care Reşiţa îşi sărbătoreşte familiile longevive, şi care l-a ajutat pe edilul reşiţean la împărţirea florilor, iar Maria Miulescu, directorul Serviciului Comunitar de Evidenţa Persoanelor, la acordarea diplomelor.

Reşiţenii participanţi au făcut aprecieri pozitive la adresa municipalităţii, spunând că astfel de iniţiative nu pot fi decât lăudabile, şi au dat sfaturi despre o viaţă cuviincioasă.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu