Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Afirmaţia a fost făcută de preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Reşiţa.

Pe lângă alte subiecte abordate în cadrul conferinţei de presă susţinută vineri, senatorul Marcel Vela a vorbit şi despre investiţiile lui Dunca de pe Muntele Mic, dar şi despre faptul că se bucură că cineva vrea să deschidă aeroportul din Caransebeş.

„Eu mă bucur că dl Olariu vrea să dea viaţă aeroportului. Atât la aeroport, cât şi pe Muntele Mic există meciuri de orgolii şi ambiţii care exced interesul judeţului. Este un duel surd care omoară întreprinzătorii. Dar vreau să vă spun ceva: oricât de mult s-ar opune Consiliul Judeţean, oricât de multe pierdici ar pune primarul din Turnu Ruieni lui Dunca, eu vă spun că şi aeroportul se va deschide, şi liceul tehnologic de aviaţie de acolo se va dezvolta, şi staţiunea de pe Muntele Mic va exista“, a spus Marcel Vela.

Întrebat de ce este aşa de sigur că aceste lucruri se vor face, şeful PNL a precizat: „În primul rând, lucrurile vor fi aşa pentru simplul fapt că istoria a demonstrat că faptele bune se realizează, în al doilea rând pentru că va ajunge PNL la guvernare“. Vela a încheiat subiectul acestor investiţii, adăugând că: „oamenii vor vedea finalul acestor investiţii, vor spune: wow, se poate: şi se vor întreba: de ce nu s-a putut?“.