Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – În noaptea de 27/28 noiembrie, poliţiştii au oprit pentru control un taxi pe strada Libertăţii din municipiul Caransebeş, întrucât au observat trei tineri care aveau asupra lor o sacoşă pe care încercau să o urce în autovehicul.

Cei trei au fost identificaţi ca fiind F.C., de 16 ani, C.V., de 16 ani şi T.O., de 17 ani, iar pe bancheta din spate a autovehiculului a fost găsită o plasă de rafie în care se aflau mai multe telefoane mobile şi accesorii. În urma cercetărilor s-a constatat că tinerii sunt suspectaţi de sustragerea a 90 de telefoane mobile de diferite mărci, accesorii şi 82 de cartele dintr-un magazin de profil, prejudiciul de 4.500 lei fiind recuperat în totalitate.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în faţa instanţei de judecată pe numele F.C. şi C.V. au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 19 zile. În cauză se continuă cercetările pentru săvrşirea infracţiunii de furt calificat. Cei trei sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din trei societăţi comerciale săvârşite în perioada 28 octombrie – 16 noiembrie pe raza municipiului Caransebeş, ei luând bani, băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de aproximativ 3.500 lei.

Iniţial, faptele au fost înregistrate cu autori necunoscuţi, însă în urma investigaţiilor efectuate s-a reuşit identificarea suspecţilor şi recuperarea unei părţi din prejudiciu. Ulterior, în cadrul investigaţiilor desfăşurate, s-a constatat că cei trei ar fi suspectaţi şi de comiterea altor două furturi comise în perioada octombrie-noiembrie a.c., tot în Caransebeş.

Aceştia sunt suspectaţi că dintr-un magazin au sustras bunuri, respectiv ţigări, băuturi alcoolice, cafea şi ciocolată, iar dintr-un microbuz ţigări şi băuturi alcoolice, valoare prejudiciului ridicându-se la suma de 2.800 lei.

Adaugă comentariu