Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La concursul internațional de lupte din capitala Moldovei, sportivul de la CSM Reşiţa s-a clasat pe locul al III-lea, la categoria 76 kg.Sala Sporturilor din Chişinău, Republica Moldova, a găzduit, recent, întrecerile unui puternic concurs internaţional de lupte, pentru juniori, la care au participat sportivi din Ucraina, Rusia, Belarus, România şi din ţara gazdă. Din delegaţia ţării noastre a făcut parte şi Sebastian Uţă, component al CSM Reşiţa şi al Lotului Olimpic de seniori.

În final, Sebastian Uță a ocupat locul al III-a, la categoria 76 kg, în care au fost înscrişi 35 de sportivi. A susţinut cinci meciuri, obţinând patru victorii, şi a cedat în faţa campionului Rusiei, care a şi ocupat prima poziţie.

„Noi suntem mulţumiţi de rezultatul lui Sebastian Uță, în condiţiile în care meciul cu sportivul rus a fost foarte echilibrat, pe care l-a pierdut la limită, după ce s-a impus în prima repriză, ne-a declarat antrenorul emerit Ilie Ene, cel care l-a descoperit şi l-a lansat pe sportiv în marea performanţă. A fost un test util, sperăm să obţinem două medalii la campionatele europene din luna iunie a.c., din Croaţia, şi la cele mondiale din Thailanda, din septembrie“.

Să mai spunem că Sebastian Uţă a revenit la Reşiţa, din Republica Moldova, joi după-amiază, şi va rămâne acasă trei zile, fiind răcit. Apoi, va pleca la Poiana Braşov, acolo unde componenţii Lotului Olimpic de seniori al României se află în pregătiri.

Adaugă comentariu