Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Pe lângă titlul naţional, sportivul de la CSM Reşiţa a demonstrat calităţi tehnice deosebite.La finalele Campionatului Naţional de lupte pentru seniori de la Bucureşti, oficialii federaţiei, prin specialiştii forului naţional, au decis ca Sebastian Uţă, legitimat la CSM Reşiţa, descoperit de antrenorul emerit Ilie Ene, să primească şi trofeul de cel mai tehnic sportiv al ediţiei 2012.

Aceasta după evoluţia remarcabilă de la categoria 74 kg, cu victorii clare, în condiţiile în care s-a luptat cu adversari mult mai bine cotaţi. Iar succesul incontestabil îl recomandă, dacă va fi ocolit de accidentări, pentru un potenţial participant la Jocurile Olimpice din 2016.

„M-a bucurat foarte mult acest rezultat, a declarat cu modestie şi cumpătare în vorbe tânărul sportiv. Sincer, nu mă aşteptam să cuceresc titlul naţional. Am avut meciuri grele, am bătut titularii categoriei, care au fost la calificările pentru Olimpiadă. Ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine. Repet, am fost surprins şi eu, şi sunt fericit că i-am făcut un cadou frumos antrenorului emerit Ilie Ene, cel care m-a descoperit şi m-a crescut, ca să zic aşa, deschizându-mi drumul spre marea performanţă. În perspectivă, îmi doresc o medalie la campionatul mondial de juniori, din luna septembrie a.c. Şi, fireşte, să fiu sănătos. Vreau să mulţumesc conducerii clubului pentru eforturile pe care le face, în această perioadă dificilă, pentru a ne asigura cât mai bune condiţii de pregătire“.

1 Comment

  1. tita ion constantin Reply

     felicitari sebi !sper ca o sa mai auzi si de alte rezultate mai stralucitoare ..cu siguranta ai sa reusesti .bafta!felictari domnului antrenor emerit nu in ultimul rand!

Adaugă comentariu