Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea reşiţeană anunţă închiderea circulaţiei pe strada Petru Maior, în perioada 16 octombrie – 15 noiembrie, pe tronsonul de drum situat de la intersecţia cu Bulevardul A.I. Cuza, până la cea cu strada Gheorghe Şincai (din zona „Fluturelu“). Măsura este luată pentru lucrările la reţelele de apă şi canalizare care se vor face pe arteră timp de o lună.

„Circulația va fi deviată pe Bulevardul A.I. Cuza, inclusiv circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Excepție de la restricțiile impuse în această zonă o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă“, informează municipalitatea.

De asemenea, în 16 octombrie, între orele 11.00 şi 16.00, va fi întreruptă circulaţia pe strada Cireşului din municipiu, măsura fiind necesară pentru realizarea unor lucrări la podul provizoriu (aşternere covor asfaltic).

„Având în vedere cele prezentate, rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier“, încheie municipalitatea.

A.M.

Adaugă comentariu