Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. După cum ştiţi, Salonul Diva B&G din Caransebeş deţine un aparat unic în Vestul ţării: SCULPTOR. Aparatul care îţi modelează visele şi încrederea în tine! Iar acum ai şi promoţie la Sculptor: 400lei şedinta/90minute.

Ce îţi garantează cele 90 de minute? După prima şedinţă scazi 4 cm în zona pe care aplici Sculptorul.

„SCULPTOR este primul echipament ce combină 5 terapii diferite atât pentru corp, cât și pentru față. Inovaţia SCULPTOR care aduce radiofrecventa la un alt nivel, combinând-o pe acelaşi capăt de tratament cu crioterapia. Şocul termic produce o compactare cu efecte vizibile imediat, de cel puţin 2 cm după prima şedinţă. Crioterapia ajută la liftarea tegumentului, iar combinaţia cu terapia de radiofrecvenţă se personalizează în funcţie de mai multe criterii“, ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului DIVA.

SCULPTOR oferă mai multe tipuri de radiofrecvenţă: monopolară (corporal), bipolară şi tripolară (zona ochilor), multipolară (corporal şi facial). Posibilităţile multiple de alegere a tipului de radiofrecvenţă, a frecvenţelor de lucru (Low, Medium, High, Mix), a temperaturilor crioterapiei, fac din această terapie soluţia ideală pentru rezolvarea problemelor de estetică facială şi corporală.

Pentru a descoperi ce înseamnă SCULPTOR trebuie doar să sunaţi la 0724.850.733! Numai cu o şedinţă, Geta Stan vă demonstrează că frumuseţea nu are frontiere!

Adaugă comentariu