Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În urma reorganizării Bibliotecii Judeţene „Paul Iorgovici” Caraş-Severin, cele două secţii de pe aleea Tineretului din cartierul Lunca Bârzavei, cea pentru copii şi cea pentru vârsta a III-a, se mută în incinta Centrului de Carte „Banatica”, situat la etajul II, al Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa.

Tot în acest spaţiu se va muta şi filiala-centru a bibliotecii, cu sediul în Piaţa 1 Decembrie 1918, urmând să fie aduse aici secţiile Engleză şi Franceză. Cele două spaţii de pe aleea Tineretului şi cel de pe strada G.A. Petculescu, unde încă mai funcţionează Secţia Franceză, vor fi ocupate de Biblioteca Municipală, serviciu recent înfiinţat în cadrul Primăriei Reşiţa. În prezent, fondul de carte al Bibliotecii Judeţene „Paul Iorgovici” dispune de 322.000 de unităţi biblioteconomice, şi anume cărţi, periodice şi documente audio-video.

1 Comment

  1. Pai de ce n-ati mutat sectia pentru varsta a III-a la etajul X sau XI ! Sau vreti ca varstnicii sa faca sport, vrand, nevrand… Halal minte la politrucii astia rosii…

Adaugă comentariu