Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vedeta este aşteptată luni, 16 iunie, la Reşiţa, pentru prezentările anterioare spectacolului pe care-l va susţine în cadrul zilelor urbei.

Se ştie deja că Lepa Brena va oferi un regal muzical în 29 iunie, de Zilele Reşiţei. Însă luni, 16 iunie, în jurul prânzului, cântăreaţa va fi prezentă în municipiul de pe malurile Bârzavei.

„E un eveniment, e socotită cea mai mare cântăreaţă din Balcani, a vândut peste 30 de milioane de discuri, faptul că va veni luni este cert. (…) Va veni pentru a o prezenta Reşiţei, Banatului, împrejurimilor“, a precizat primarul Mihai Stepanescu. Acesta a precizat că, din motive obiective, unul dintre ele legat de incidentele din Bosnia, vedeta îşi amânase, cu câteva zile, venirea.

Ediţia de anul acesta a Zilelor Reşiţei se derulează între 27 şi 29 iunie, în zona Renk, prima zi viind dedicată muzicii folclorice, în cea de-a doua scena fiind dedicată uneia dintre cele mai bune voci feminine româneşti, Andra.

„Dacă anul trecut, de Zilele Reşiţei, concertul Draganei Mirkovic a reuşit să reunească peste 60.000 de spectatori, anul acesta, sperăm ca Lepa Brena să atragă un public şi mai numeros, conferind, în acelaşi timp, municipiului Reşiţa o vizibilitate semnificativă atât la nivel regional cât şi la nivel naţional“, se precizează într-un comunicat remis redacţiei.

Antoniu Mocanu

2 Comments

Adaugă comentariu