Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La „Cupa 1 Decembrie” au participat 30 de jucători clasificaţi, de toate vârstele.

La Sala Polivalentă din municipiu s-au desfăşurat, la finele săptămânii trecute, întrecerile Cupei 1 Decembrie la şah rapid. Au onorat ediţia din acest an 30 de jucători, de toate vârstele, clasificaţi, din Dudeştii Noi şi din Reşiţa.

În final s-a impus Ioan Calomfirescu, de la Talbot Reşiţa, cu 6 puncte, fiind marea surpriză a turneului, jucător de categoria I, dar la şahul prin corespondenţă. Acesta a fost urmat de Mihai Bolintiş (Muncitorul Reşiţa), tot cu 6 puncte, dar cu un coeficient inferior, Ioan Păduraru (Muncitorul), 5,5 puncte, Alexandru Pârşan (Talbot), 5 puncte, Trifu Vuiţa, David Voin şi Ion Dovlete, toţi de la Talbot, fiecare cu câte 4,5 puncte.

„Am avut o participare bună, în condiţiile în care au fost oferite doar cupe, medalii şi diplome, prin strădania Asociaţiei Judeţene de Şah Caraş-Severin, a precizat secretarul acesteia Mihai Bolintiş. Vreau să punctez faptul că, dacă până acum grosul participanţilor era dat de juniori, de această dată seniorii au fost majoritari”.

Adaugă comentariu