Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În acest fel sună îndemnul pe care primarul Mihai Stepanescu l-a făcut operatorului de transport.

După ce a tot strâns reclamațiile cetățenilor vizavi de liniile de tramvai, municipalitatea a decis că s-a umplut paharul.

„Liniile de tramvai şi tot ce înseamnă sistemul de transport intră în atribuţiile şi în sarcina operatorului care a preluat acest serviciu pentru o perioadă de şase ani, cu posibilitatea de prelungire de încă trei ani, a declarat Mihai Stepanescu, primarul Reșiței. Responsabilitatea este a lor, deja au remediat ceea ce s-a semnalat cu ajutorul cetăţenilor şi al mass-media, ştiam de anumite aspecte, de bandajele care nu doar creau disconfort ci erau un real pericol. Sunt responsabili atât de întreţinere, cât şi de climatul creat cetăţenilor în interiorul mijloacelor de transport în comun. Începând din această perioadă, conform unui grafic, se vor face verificări dacă merg instalaţiile, dacă nu merg din ce motive, să nu fie doar motivul de economie de combustibil sau pur şi simplu de comoditate din partea conducătorilor auto sau din partea conducerii“.

Nu trebuie omis faptul că, până acum, pentru remedierea problemelor apărute pe traseu, la calea de rulare a tramvaiului, au intervenit, împreună, angajați ai operatorului de transport, precum și cei ai Serviciului de Întreținere al primăriei.

Antoniu Mocanu

2 Comments

  1. asa au spus si acum 1 an si remedieri nu au fost, de cate ori circuli vara cu autobuzul iar soferii nu dau drumul la aerul conditionat, si daca intrebi spun ca fie merge (bine inteles doar pentru ei, soferii) fie inca nu este perioada, desii afara sunt 27-29 de grade, deci in interior e mult mai cald…. cand nu ai cu cine nu ai cu cine, amenzile ar rezolva totul! de ani de zile confort nu avem, pentru ca mijloacele de dransport in comun vin prea rar , autobuzele de umplu repede, aerul e irespirabil….

    • enache gheorghe Reply

      distrugeti tot asta stiti sa faceti iar prosti urbei va voteaza ne meritam soarta sa traiasca stepanescu si sa fie ales pe viata primar.

Adaugă comentariu