Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În acest fel sună îndemnul pe care primarul Mihai Stepanescu l-a făcut operatorului de transport.

După ce a tot strâns reclamațiile cetățenilor vizavi de liniile de tramvai, municipalitatea a decis că s-a umplut paharul.

„Liniile de tramvai şi tot ce înseamnă sistemul de transport intră în atribuţiile şi în sarcina operatorului care a preluat acest serviciu pentru o perioadă de şase ani, cu posibilitatea de prelungire de încă trei ani, a declarat Mihai Stepanescu, primarul Reșiței. Responsabilitatea este a lor, deja au remediat ceea ce s-a semnalat cu ajutorul cetăţenilor şi al mass-media, ştiam de anumite aspecte, de bandajele care nu doar creau disconfort ci erau un real pericol. Sunt responsabili atât de întreţinere, cât şi de climatul creat cetăţenilor în interiorul mijloacelor de transport în comun. Începând din această perioadă, conform unui grafic, se vor face verificări dacă merg instalaţiile, dacă nu merg din ce motive, să nu fie doar motivul de economie de combustibil sau pur şi simplu de comoditate din partea conducătorilor auto sau din partea conducerii“.

Nu trebuie omis faptul că, până acum, pentru remedierea problemelor apărute pe traseu, la calea de rulare a tramvaiului, au intervenit, împreună, angajați ai operatorului de transport, precum și cei ai Serviciului de Întreținere al primăriei.

Antoniu Mocanu