Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În primele patru zile ale acestei luni, poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni cu aparatele radar pe drumurile naţionale din judeţul Caraş-Severin. Cele mai multe sancţiuni, 231, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Din totalul şoferilor opriţi în trafic, zece au rămas fără permisele de conducere – şase pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, doi pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare şi doi pentru alte încălcări referitoare la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pe lângă amenzi, oamenii legii au constatat şi 14 infracţiuni. În această perioadă, poliţiştii au intervenit la 118 apeluri primite pe numărul unic de urgenţă 112, valorile zilnice situându-se în jurul cifrei de 40, nefiind creşteri semnificative faţă de un week-end obişnuit. În urma acţiunilor desfăşurate, au fost aplicate în total 463 de sancţiuni contravenţionale – 68 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 380 la regimul circulaţiei şi 15 la alte acte normative. Valoarea totală a acestor sancţiuni este de aproximativ 75.000 lei.

Adaugă comentariu