Reteaua de gaze, in sedinta - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA. La finele săptămânii trecute, primarul Mihai Stepanescu a convocat o şedinţă la care au fost invitaţi reprezentanţi ai sucursalei Reşiţa a E.On Gaz şi ai firmelor subcontractante din Reşiţa, Târgu Mureş şi Satu Mare.

În cadrul întâlnirii a fost analizată situaţia derulării investiţiilor societăţii pe raza municipiului Reşiţa. A fost urmărit programul de lucru, calitatea lucrărilor, dar şi termenele de refacere şi modernizare a suprafeţelor afectate, punându-se accentul pe repararea drumurilor în urma lucrărilor din mai multe zone, printre care strada Rândunica din cartierul Muncitoresc.

Reprezentanţii administraţiei reşiţene au precizat că sunt conştienţi de faptul că este necesară modernizarea reţelei de distribuţie a gazelor, veche de 25 de ani, însă lucrările trebuie urgentate şi executate corespunzător din puncte de vedere calitativ. În acest scop, la întâlnirea de săptămâna trecută, alături de societăţile implicate, au fost stabiliţi o serie de termeni pentru finalizarea unor lucrări – traversarea dintre Aleea Trei Ape şi B-dul Republicii (3 august, cea dintre Aleea Breazova şi B-dul Republicii (10 august), sau cea dintre Aleea Mărghitaş şi Aleea Trei Ape (15 august).

Nina Curiţa